39-jarige voetganger in het ziekenhuis overleden

Randhanawatie Nagesar, 39 jaar, is op maandag 26 oktober op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis komen te overlijden. Zij was op zaterdag 24 oktober aangereden door een dronken autobestuurder.

Randhanawatie liep samen met nog 4 andere familieleden over de Tampoeaweg in het ressort Santo Boma. Zij liepen vanuit de Welgedacht A weg en gingen naar de richting van de Helena Christinaweg. Op een bepaald moment werd Randhanawatie aangereden door de autobestuurder Kailash, G. , die met zijn voertuig vanuit de zelfde richting reed . De bestuurder die onder invloed van alcohol verkeerde, verklaarde na de aanrijding in eerste instantie aan de politie dat hij de voetgangers niet had gezien en plotseling een klap hoorde.

Toen Kailash nuchter was, gaf hij toe de voetgangers te hebben gezien. Vanwege het feit dat hij in dronkenschap verkeerde was zijn reactie vermogen vertraagd en kon hij niet snel genoeg uitwijken.

Kailash werd onderworpen aan een blaastest en blies 715 micogram per liter uitgeademde lucht uit. De bestuurder is in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De verkeersunit van regio Midden onderzoekt de zaak verder.

Randhanawatie Nagesar is de 41e verkeersdode.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.