39-jarige man ter zake seksueel molest aangehouden

De politie van het bureau Houttuin heeft op dinsdag 9 april 2024 de verdachte J.B. (39) op een adres in het politieressort opgespoord en aangehouden.

Een 17-jarig meisje deed in de maand maart 2024 samen met haar ouders aangifte tegen deze verdachte op het politiebureau Houttuin ter zake seksueel molest en feitelijke aanranding.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat het slachtoffer leerling is van een VOJ school te Houttuin en eveneens bijlessen volgt op die school. Na het volgen van bijlessen op donderdag 14 maart 2024 liep het meisje naar huis, toen de verdachte J.B., die tegenover de school woont met zijn bromfiets naast de scholier stopte. De man pakte het meisje zonder haar toestemming aan haar hand vast en betaste de aangeefster vervolgens aan haar geslachtsdeel. Het slachtoffer rende huilend naar huis en vertelde aan haar ouders wat haar was overkomen, waarna zij direct het politiebureau aandeden voor het doen van aangifte.

Bij zijn voorgeleiding ontkende J.B. zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte J.B. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.