37- jarige man dood gestoken

Bij een steekpartij in de late avond van woensdag 29 januari, nabij de kruising van de J. Lachmonstraat en Brokopondolaan, is de 37-jarige Hatiaan Getho, Juanvin om het leven gekomen.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg van het Command Center de melding van een steekpartij met dodelijk afloop op de boven vermelde locatie. De wetsdienaren deden de plek van het gebeurde aan, alwaar zij het levenloze lichaam van Juanvin aantroffen.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Juanvin is neergestoken door de 27-jarige Hatiaan Nikinson, M.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de twee mannen, samen met hun partners, op hetzelfde adres woonachtig waren. Nikinson hield op die bewuste woensdag zijn partner voor dat zij het huis moest verlaten waarna hij weg ging.

Toen Nikinson in de avonduren terug keerde en zag dat zijn vrouw nog in het huis was zette hij haar kledingstukken buiten het huis ten einde haar te dwingen om weg te gaan.

Juanvin vond de handelswijze van Nikinson niet correct om zijn partner in de late avonduren uit huis te zetten. Er ontstond eerst een woordenwisseling tussen de twee mannen waarna zij met elkaar op de vuist gingen.

Nikinson liep na het vuist gevecht naar zijn auto en haalde daaruit een mes te voorschijn. Met dat mes bracht hij Getho, Juanvin ettelijke steekverwondingen toe in ondermeer zijn bovenlichaam op het lichaam.

Na zijn daad verliet Nikinson de plek om kennelijk uit handen van de politie te blijven. Na enige tijd meldde hij zich aan bij de politie met een mes en een houwer in zijn bezit. Nikinson verklaarde dat het slachtoffer zich met de houwer had bewapend terwijl hij dat mes als wapen had.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Nikinson M.in verzekering gesteld en de twee scherpe voorwerpen zijn in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Getho, Juanvin is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De afdeling Kapitale Delicten van de politie zal belast worden met het nader onderzoeken van deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.