36 jarige Man mishandeld en van zijn vrijheid beroofd

De 45-jarige Gregory, F., Eric, B.(54) en Detles, B.(37) zijn op zondag 8 december zijn door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) in het district Commewijne aangehouden, waarna zij werden overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Zij worden onder andere verdacht van vrijheidsberoving, mishandeling en overtreding van de Vuurwapen Wet.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de drie mannen de 36-jarige R.P. hadden ontmoet ergens in Paramaribo-Noord, alwaar R.P. plaats nam in hun voertuig om te praten over een geldkwestie tussen zijn vriendin en een van de verdachten.
Het gesprek liep op een bepaald moment zodanig uit de hand dat R.P. door de drie verdachten werd mishandeld en van zijn vrijheid werd beroofd. Zij reden vervolgens met hem vanuit Paramaribo naar Commewijne. Een politieambtenaar, die in zijn voertuig reed, zag dat een man uit een auto wilde springen maar dat die werd tegen gehouden door andere mannen in de auto.
De politieman zette de achtervolging in en het gelukte hem de auto in kwestie klem te rijden. Kort nadat de politieman de auto had klem gereden arriveerden collega’s van het RBTP ter plaatse aangezien de politieman om assistentie had gevraagd terwijl hij bezig was met de achtervolging. De verdachten werden aangehouden nadat R.P. de politie verteld had wat er gebeurd was.
In de auto van de verdachten werd een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen. Hangende het onderzoek werd de auto en het vuurwapen in beslag genomen.
Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Gregory, Eric, en Detles, in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.