35ste verkeersslachtoffer overleden in het ziekenhuis

De 26-jarige Clifton Forster is op dinsdag 13 juni in een ziekeninrichting komen te overlijden nadat hij in de vroege ochtend van maandag 12 juni is geschept door een voertuig aan het Molenpad.

De politie van het Bureau Nieuwe Haven (BNH) kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een geval waarbij Clifton de glazen etalage van een winkelzaak aan het vernielen was. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek.

Clifton die een deel van de etalage reeds had kapot geslagen, rende weg bij het zien van het politievoertuig. Daarbij is hij geschept door een auto. Per ontboden ambulance is Clifton toen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care alwaar hij op dinsdag 13 juni  is overleden.

Met de dood van Clifton is de verkeersbarometer gestegen naar 35.

De autobestuurder is doorgereden na de aanrijding en heeft zich tot heden niet aangemeld bij de politie.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de autobestuurder deze door te geven aan de politie van BNH op het telefoonnummer 403101, de Centrale Meldkamer 115 of via de gratis tip lijn 179.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.