34-jarige aangehouden en opgesloten voor mishandeling

De politie van ressort Flora heeft op zaterdag 26 januari de 34-jarige Stefano,B. aangehouden en in verzekering gesteld voor zware mishandeling. De verdachte Stefano bevond zich op die bewuste dag in een Suribetkantoor op het Floraproject. Hij constateerde dat hij een verkeerde lot ontvangen had. Naar aanleiding hiervan ontstond er een woordenwisseling tussen Stefano en de verkoper. Op een bepaald moment bood de verkoper Stefano een ander lot aan.

De verkoper verliet zijn plek en ging naar Stefano om hem tot rust te brengen. Stefano maakte toen van die gelegenheid misbruik om de verkoper een vuistslag toe te brengen en wel zodanig dat die een oor perforatie opliep. De verkoper deed het politie bureau aan en gaf aan dat de politie de verdachte ernstig moest aanspreken. Stafano is aangehouden en is na afstemming met het Openbaar Ministerie opgesloten. Dit vanwege het feit dat hij de verkoper een ernstig letsel heeft toegebracht. De verkoper is verwezen naar een KNO-arts.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.