33-jarige man aangehouden en opgesloten voor beroving en mishandeling van travestieten

De 33-jarige Gilberto A. stapte op donderdagochtend 11 juli het politie bureau van het ressort Centrum binnen en verklaarde dat hij door twee manspersonen werd gemolesteerd.

Terwijl Gilberto zijn beklag deed liepen twee travestieten het bureau binnen om aangifte te doen tegen hem. De travestieten verklaarden dat Gilberto een mes voor hun getrokken had, waarbij hij hun met de dood had bedreigd. Voorts dat Gilberto een straattegel kapot had geslagen waarna hij hun met stukken straattegel bekogeld had.

De travestieten op hun beurt raapten stenen, die langs de weg lagen, op en gooiden die naar Gilberto die het hazenpad koos naar het politie bureau. Een van de travestieten klaagde over pijn op de borst daar een van de stukken straattegel hem geraakt had. De travestiet K. gaf de politie ook nog te kennen, dat hij in de maand mei van dit lopend jaar beroofd was door Gilberto in de omgeving van een roti shop in de Julianastraat. Daarbij zou Gilberto hem een cellulair toestel en SRD. 300,- afhandig hebben gemaakt. Voorts dat hij kort na dat gepleegd strafbaar feit aangifte tegen Gilberto had gedaan.

Bij verificatie bleek dat K. inderdaad de aangifte had gedaan en dat Gilberto meermalen was opgespoord maar uit handen van de politie wist te blijven.

De mannen schijnen geen vreemden van elkaar te zijn.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Gilberto hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.