32 jarige verdachte aangehouden voor bedreiging en vernieling

De politie van het bureau de Nieuwe Grond heeft op zondag 6 augustus 2023, de verdachte D.G (32), in het ressort Latour aangehouden.

Tegen deze verdachte zijn er meerdere aangiftes gedaan ter zake bedreiging en vernieling gedaan en heeft D.G. eerder deze maand het slachtoffer S.A. steekverwondingen toegebracht tijdens een ruzie. Na medisch te zijn behandeld is het slachtoffer heengezonden. Hij was een probleem in vele buurten zoals Hannaslust, de Nieuwe Grond en omstreken alwaar hij bedreigde, molesteerde of spullen van benadeelden heeft vernield.

De verdachte werd op eerder genoemde datum positief herkend door surveillerende politieambtenaren van het politiebureau De Nieuwe Grond, in de buurt van de Latourweg. Hij werd direct in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Op de hem werden verschillende soorten drugs aangetroffen en in beslag genomen. De man werd overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Grond.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte D.G. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.