31-jarige vrouw om het leven gebracht door haar levenspartner

De politie van Santoboma kreeg op vrijdagmiddag 14 augustus melding, dat een vrouw om het leven is gebracht.op haar woonadres in de Santopolderweg. Politieambtenaren gingen naar de woning en troffen daarin het ontzielde lichaam aan van de 31-jarige Sarina Uhlenbeek. Het lijk van mevrouw Uhlenbeek vertoonde een verwonding aan het hoofd. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, voor obductie, in beslag genomen door de politie.
Zij moet door haar 58-jarige partner M.H. om het leven zijn gebracht. Hij belde namelijk met een familielid en gaf door dat hij Uhlenbeek om het leven had gebracht. Hij vertelde ook waar in het huis haar lichaam lag en op welke manier hij haar om het leven gebracht had.
De familielid van M.H. adviseerde hem zich over te geven aan de politie maar hij weigerde dat te doen. Hij gaf aan dat hij zichzelf van kant zal maken. M.H. wordt opgespoord.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.