30-jarige ontvoerder in de kraag gevat

De politie van recherche midden heeft op zaterdag 5 augustus 2023 de verdachte B.F. (30) ter zake ontvoering aangehouden.

B.F. wordt ervan verdacht in de maand juli 2023 het slachtoffer A.A. (19) te hebben ontvoerd en haar seksueel te hebben misbruikt. Uit het onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat het tweetal enige tijd geleden elkaar hebben ontmoet, waarbij zij elkaars mobiele nummers uitwisselden. Een week na de ontmoeting heeft de verdachte de jonge dame tot twee keren toe uitgenodigd naar een pension alwaar A.A. weigerde sex met hem te hebben. Bij de tweede ontmoeting werd B.F. boos en bracht de jonge dame klappen toe op haar lichaam. Hij liet haar instappen in zijn auto om haar vervolgens thuis af te zetten, maar reed in plaats daarvan met een hoge snelheid richting Paranam. Al rijdend gilde het slachtoffer om hulp om zo de aandacht van derden te trekken. Bij het zien van een groep manspersonen nabij een kruising sprong de jonge dame uit het voertuig, waarbij zij zwaargewond raakte en het bewustzijn verloor. Toen A.A. weer bijkwam, merkte zij op dat zij zich alleen met de verdachte in een donker en onbekend stuk bebost terrein bevond. Zij klaagde van pijnen en was door de val op het wegdek zwak geworden. B.F. tilde haar op en plaatste haar liggend op de achter zitting van de auto en heeft haar vervolgens seksueel misbruikt. Vanwege de pijnen kon zij zich niet verzetten. Na zijn daad zette de verdachte haar ergens op een hoek in haar woonomgeving af, waarna hij wegreed. Bij aankomst thuis vertelde zij haar moeder direct wat haar was overkomen, waarna de moeder de politie inschakelde.

De verdachte B.F. die een volmondige bekentenis heeft afgelegd, is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.