29-jarige verdachte met drugs aangehouden

De 29-jarige verdachte Benaja W. is op dinsdag 24 januari aan de Walther Burnsideweg ter hoogte van de Karsistraat te Moengo in het district Marowijne tijdens een operatie van een gemengd team van Regio Oost ter zake overtreding wet verdovende middelen aangehouden.

Tijdens die operatie heeft dit gemengd team van de politie de drugshaarden aangedaan waar er regelmatig invallen worden gepleegd. De verdachte Benaja stond kort voor zijn aanhouding met een groep manspersonen op voormelde locatie. Bij het zien van de politie haastte hij zich naar een zwart gelakte auto die op enkele meters verwijderd van de groep stond geparkeerd. Daarbij gooide hij een tas in het voertuig. Bij een ingesteld onderzoek in de auto werden er een aantal cocaïne bolletjes in de tas aangetroffen. De verdachte werd aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Oost. Verder werden bij de Moengo Mall en Jong Tji Fa een aantal scherpe voorwerpen aangetroffen en eveneens in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Benaja na te zijn voorgeleid door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.