29-jarige drugsverdachte meldt zich aan bij Narcotica Brigade

handboeien

De 29-jarige Diorno P. is op maandag 13 december door de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade aangehouden, nadat hij zich had aangemeld op voornoemde afdeling.

Deze verdachte heeft op dinsdag 29 juni van het lopend jaar een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij een postbedrijf in Paramaribo. De douanerecherche trof tijdens de controle in het postpakket éénenzeventig (71) gram cocaïne aan, die in een culturele doek was verwerkt. Het verderfelijk spul werd in beslaggenomen, waarna deze werd overgedragen aan de rechercheurs van Narcotica Brigade.

Na de bekomen informatie te hebben uitgewerkt, spoorden de politieambtenaren Diorno op zijn woonadres te Kasabaholo op. De drugsverdachte werd echter niet aangetroffen. Na meermalen telefonisch tot de verdachte te hebben gesproken, besloot hij zich bij de politie aan te melden.

Bij de voorgeleiding verklaarde Diorno aan de politie dat hij de drug ongeveer twee maanden geleden moest posten voor een oom die in het district Nickerie woonachtig was, maar intussen aan het covid-19 virus is komen te overlijden.

Diorno is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.