27-jarige man opgesloten ter zake overtreding van de drugswet en voor vermoedelijk diefstal of verduistering

De politie van het ressort Flora pleegde op maandag 6 mei, na verkregen informatie, een inval in een woning aan de Floralaan. Volgens de informatie moest er op dat adres gestolen goederen bewaard zijn. Bij die inval is de 27-jarige Ivan V. in de woning aangetroffen en aangehouden, nadat in de woning een hoeveelheid hasj, marihuana en vermoedelijk drugs verpakkingsmateriaal waren aangetroffen. Verder zijn ook een rug spuit, een microwave, een blender, een suikerspinmachine en een boormachine in het huis aangetroffen. Uit onderzoek kwam naar voren dat dat de eigenaar van de woning ene Radjenderkoemar was. Op het moment van de inval was hij niet aanwezig. Radjinderkoemar had Ivan in huis genomen.

Ivan werd aangehouden en de drugs en de genoemde apparaten werden in beslag genomen omdat de politie vermoedde dat de drugs Ivan toebehoorden en dat de apparaten van misdrijf afkomstig waren. Ivan werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau . Bij zijn voorgeleiding verklaarde hij dat de drugs en  verpakkingsmateriaal aan Radjenderkoemar toebehoorden.

Dezelfde dag meldde Radjenderkoemar zich aan bij de politie van Flora. Hij verklaarde dat de in beslag genomen apparaten  aan Ivan toebehoorden en dat de drugs en verpakkingsmateriaal niet van hem waren. Ivan kwam terug op zijn verklaring en gaf toe dat de drugs en de apparaten van hem waren. Hij zegt drugsgebruiker te zijn. Hij wil of kan niet duidelijk verklaren hoe hij aan de apparaten gekomen is. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Ivan in verzekering gesteld ; terwijl Radjenderkoemar na verhoor is heengezonden.

Met betrekking tot de apparaten worden benadeelden of belanghebbenden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van bureau Flora en wel van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 12.00 uur.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.