27-jarige jongeman brengt stiefvader tijdens woordenwisseling kapverwondingen toe; verdachte aangehouden

De verdachte A.X. (27) is op zaterdag 14 oktober 2023 door de politie van het bureau Rijsdijk aangehouden ter zake mishandeling van zijn stiefvader. 

A.X. en zijn stiefvader die afzonderlijk op stap waren, kwamen op vrijdag 13 oktober 2023 op het zelfde tijdstip, in beschonken thuis. Op een gegeven moment sprak de stiefvader met stemverheffing tot A.X. zijn moeder. De jongeman dacht dat zijn stiefvader ruzie maakte met zijn moeder en bemoeide zich met het gesprek. Hierdoor raakten A.X. en zijn stiefvader in een woordenwisseling die uitliep in een vechtpartij. Met een scherp voorwerp bracht A.X. zijn stiefvader verwondingen toe aan zijn hand. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op en werd per eigen gelegenheid gebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Bij aankomst van de wetsdienaren van voormelde politiebureau werd de verdachte A.X. op zijn woonadres aangetroffen en in de boeien geslagen. Hierna werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. 

Hangende het onderzoek is de verdachte A.X. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.