26-jarige overleden na steekpartij; verdachte voorvluchtig

De 26-jarige R.P. heeft op vrijdag 11 augustus 2023 na een steekpartij kort voor aankomst op de RGD poli te Meerzorg, het leven gelaten.

De politie van het bureau Meerzorg deed na melding dat een manspersoon per eigen gelegenheid vervoerd, dood binnen was gebracht op de RGD poli. Kort hierna deden de wetsdienaren de locatie aan de Ustad Harie Boekhan Jodhaweg in het district Commewijne aan, voor onderzoek. De wetsdienaren troffen bij aankomst een manspersoon van Guyanese afkomst aan, die geen teken van leven meer vertoonde, met steek- en snijverwondingen op het lichaam.

Een vriend van het slachtoffer ene V.B. gaf de politie te kennen dat hij op die bewuste vrijdagavond samen was met R.P, toen het slachtoffer, alleen met zijn voertuig, naar Nieuw-Amsterdam vertrok om een vriend van hem daar op te halen. Na enige tijd kreeg hij een telefoontje van ene BOBO met de mededeling dat er een vechtpartij voor zijn inrit had plaatsgevonden, waarbij ene K. zijn vriend R.P. met een scherp voorwerp heeft verwond. Dat het slachtoffer ondanks de verwondingen met zijn voertuig wegreed, en kort hierna deels met zijn auto in de langs de weg lopende goot belandde. De gewonde man stapte uit, liep terug naar de plaats van het gebeuren, maar zeeg terplekke neer. V.B. begaf zich direct naar de locatie en trof bij aankomst R.P. op een erf liggend aan en zijn voertuig in een goot. Hij plaatste het slachtoffer in zijn voertuig en bracht hem voor medische hulp naar de RGD poli alwaar de dienstdoende arts de dood van R.P. vaststelde. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van R.P. door de politie in beslag genomen. Het voertuig van het slachtoffer is hangende het onderzoek gesleept naar het politiebureau.

Aan de aanhouding van de verdachte wiens identiteit inmiddels bekend is en vermoedelijk met zijn vriendin zal zijn uitgeweken naar Guyana, wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.