24-jarige jongeman door overmatig drugsgebruik, overleden in pension

Het lichaam van de jongeman die op zaterdag 4 november 2023 in een pension op een adres in het ressort Uitvlugt dood is aangetroffen, betreft in deze de 24-jarige A.I. 

De politie van het bureau Uitvlugt deed na de melding van het geval. De locatie aan voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat A.I. een pension had bezocht om enkele uren uit te rusten. Na enige tijd verlengde de jongeman met nog twee uurtjes. Toen de tijd van A.I. om was, belde de receptie naar de kamer waarin hij was om hem dat aan te geven. Aangezien hij niet opnam, begaf één van de medewerkers zich naar de kamerdeur om poolshoogte te nemen. Ook het geklop op de kamerdeur leverde niet het gewenste resultaat, waardoor de politie werd ingeschakeld.

Het ontzielde lichaam van A.I. is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

De wetsdienaren troffen A.I. die geen teken van leven meer vertoonde in de badkamerruimte aan. In de kamer werden er bierblikken, energiedrank en een zakje met cocaïne aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van de jongeman vast. Het obductierapport heeft uitgewezen dat A.I. aan een hartstilstand, vanwege overdosis drugsgebruik, is komen te overlijden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.