Update: Man aangereden en in bewusteloze toestand achter gelaten langs de weg

Het Arrestatie Team heeft in de avond van donderdag 23 mei de vermoedelijke doorrijder Regillio M. Aangehouden. Regilio wordt ervan verdacht op donderdag 16 mei de 50-jarige C.B. aangereden te hebben aan de Anamoestraat waarna hij C.B. in hulpelose toestand achter liet.
De politie van het ressort Geyersvlijt kreeg op donderdagmorgen 16 mei de melding, dat een man bewusteloos langs de Anamoestraat lag. De wetsdienaren troffen de man, die naderhand de 50-jarige voetganger C.B. zou blijken te zijn, bewusteloos langs de weg met onder andere een zware letsel aan zijn hoofd. Het slachtoffer C.B. is opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis.
Dank zij informaties vanuit de samenleving en beeldmateriaal van de aanrijding is de politie Regillio, M. op het spoor gekomen. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld hangende het onderzoek. Regillio ontkent dat hij C.B. heeft aangereden. Volgens hem heeft iemand anders het strafbaar feit gepleegd. Voorts dat die persoon inmiddels naar het buitenland vertrokken is.
De auto waarmee de verdachte regillio vermoedelijk de aanrijding gemaakt heeft is achterhaald en is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.