Overlijdens bericht Eduards

 

 

Korps Politie Suriname

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op dinsdag 26 februari 2019 haar is komen te ontvallen, de Agent van politie 3e klasse

EDUARDS GENIO FABIAN ANTHONY  in de leeftijd van 25 jaar.

Hij was laatstelijk werkzaam bij de VIP beveiliging aan de Commissaris Roblesweg te Geyerslvlijt. De begrafenis vindt plaats op zaterdag 2 maart 2019 om 17.00 uur op de begraafplaats Sanatan Dharm aan de Mr. J. Lachmonstraat. Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekt de familie met het stoffelijk overschot om 11.00u vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis naar zijn laatste werkplek, waarna de stoet zijn weg vervolgd naar de woning van de overledene aan de Goede Zorgweg no. 257 te Goede Verwachting.

De stoet vertrekt vanuit de Goede Zorgweg naar het Politie Opleiding Centrum, alwaar er van 13.00u -16.00 gelegenheid zal bestaan tot het nemen van afscheid, gevolgd door een uitvaartdienst. De familie vertrekt om 16.00 uur naar Lodge Victory aan de  Mr. J. Lachmonstraat, van waaruit het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar de begraafplaats Sanatan Dharm.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 1 maart 2019

Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.