22-jarige met 3 jaar ontzegging van rijbevoegdheid gaat weer in de fout

De 22-jarige Jerrick  P. is op zondag 24 april met zijn voertuig in een langs de weglopende trens beland. Jerrick reed over de Matauwlieweg en beschreef een bocht om de Kampurweg in te slaan. Bij die gelegenheid verloor hij de controle over de besturing van het voertuig  met als gevolg dat hij in de trens belandde.

De politie van Kwatta die was  ingeschakeld,  merkte op dat  Jerrick  vermoedelijk onder invloed  van alcohol verkeerde. Hij werd overgebracht naar het bureau voor een blaastest en  blies 570 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane promillage is 220 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Jerrick die zijn rijbewijs niet kon overleggen, werd ter ontnuchtering opgehouden op het bureau.

Bij zijn voorgeleiding voor de inspecteur verklaarde Jerrick dat hij het vorige jaar reeds betrokken was bij een aanrijding, waarbij hij ook onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn rijbewijs is toen voor de duur van drie jaren ingetrokken.

Derrick is na te zijn gehoord heengezonden. Het dossier wordt opgemaakt en doorgestuurd naar het Parket van de procureur-generaal.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.