21-jarige motorfietser omgekomen in het verkeer

De 21-jarige motorfietser Valentio, Faerber reed in de middag van vrijdag 22 oktober in de Margarethalaan tegen een schutting aan en overleed ter plaatse ten gevolge van zwaar opgelopen letsels.

De politie van het bureau Munder kreeg melding van het verkeersongeval en deed de locatie aan voor onderzoek. Valentio, Faerber werd ter plaatse aangetroffen liggend naast een zwaar beschadigde motorfiets. Hij vertoonde daarbij geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel vast dat de heer Faerber overleden was.

Volgens het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat Faerber over de Margarethalaan reed, komende vanuit de richting van de Kolonistenweg. Dat hij op een gegeven moment een stunt uithaalde op de motorfiets en daarbij de controle verloor over de besturing van het voertuig. Het gevolg was dat Faerber tegen een stenenmuur aankwam en daarbij zware verwondingen opliep aan zijn hoofd en rechteronderarm.

Het ontzielde lichaam van de heer Faerber is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie, ter obductie, in beslag genomen. De motorfiets is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van het bureau Munder overgedragen aan de collega’s van de verkeersunit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.