20-jarige bromfietser slachtoffer aanrijding

De politie van het bureau Livorno kreeg een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op de hoek van de Pierpont- en de Martin Luther King (MLK) weg, waarbij er sprake was van zwaar lichamelijk letsel. De wetsdienaren troffen bij aankomst op de locatie de 20-jarige bromfietser N.D. op het wegdek aan met zware letsels aan zijn been. Per ontboden ambulance werd het verkeersslachtoffer voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.


Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat beide voertuigen vanuit de richting van Paranam kwamen. De autobestuurder B.Y. die op een bepaald moment rechts af zou slaan in de Pierpontweg heeft verzuimd voorrang te verlenen aan de bromfietser die rechtdoor reed naar de richting van Latour, met als gevolg de aanrijding. Hangende het onderzoek is de bromfiets ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De autobestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel. De politie van Livorno zet het onderzoek van deze aanrijding voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.