19-jarige E-bikester overlijdt in ziekenhuis na aanrijding

De 19-jarige E-bikester J.F. is op maandag 10 juni 2024 na een aanrijding met een personenauto aan de Mr. J. Lachmonstraat  in het ziekenhuis komen te overlijden.

De politie van het bureau Flora deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst is uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de E-bikester aan de linkerzijde van de Mr. J. Lachmonstraat reed en ging in de richting van de Leysweg. Ter hoogte van het Gliss kantoor reed de jonge dame zonder om op te letten naar de rechterzijde van de straat en kon  de autobestuurder K.S. (42) die op de rechterbaan reed niet meer uitwijken en reed de E-bikester van achteren aan. Het slachtoffer raakte gewond en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar ze later op avond in de ziekeninrichting het leven heeft gelaten.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer J.F. is ter obductie door de politie in beslag genomen.

Het verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de  Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.