19-jarige bromfietser overlijdt na eenzijdige aanrijding

De 19-jarige S.B. is hedenochtend, donderdag 11 juli 2024 bij een verkeersongeval aan de Mohamed Rashied Pierkhan weg overleden aan de opgelopen verwondingen.

De politie van het bureau Santodorp deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren van het politiebureau Santo dorp werd het lichaam van het slachtoffer S.B. dat geen teken van leven meer vertoonde in de goot, langs de weg, aangetroffen. Uit het voorlopig onderzoek van de politie reed het slachtoffer over Mohamed Rashid Pierkhan weg, komende vanuit de Bomaweg gaande in de richting van de Magentakanaal weg. Bij het inhalen van een file moet het slachtoffer vermoedelijk de controle over het stuur hebben verloren en kwam in de goot terecht. Door de val kwam hij met zijn hoofd tegen een betonnen beschoeiing. Het slachtoffer was vermoedelijk op slag dood. De ingeschakelde arts stelde dit officieel vast. De bromfiets is ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van S.B. is ter obductie in opdracht van het Openbaar Ministerie inbeslaggenomen. Het onderzoek duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.