18e verkeersdode bij verkeersongeval; twee weken oude baby loopt zware letsels op

De 29-jarige Dinesh Narain is in de vroege ochtend van vrijdag 28 april na een verkeersongeval aan het Garnizoenspad overleden.

De politie van Kwatta die via de Centrale Meldkamer de melding van een verkeersongeval met dodelijk afloop kreeg, deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om een personenauto met daarin zes inzittenden, inclusief de bestuurder. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder die niet in het bezit is van een geldig rijbewijs, onder invloed van alcohol moet hebben gereden.

Hij reed met een hoge snelheid over het Garnizoenspad komende vanuit de Derde Rijweg richting de Vijfde Rijweg. In de bocht, ter hoogte van het Eureca Project, moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de andere rijhelft, geraakte van de weg en ramde een elektrische mast, waarna de auto over de kop sloeg. De mede inzittende Dinesh liet ter plaatse het leven. De overige inzittenden, drie minderjarige kinderen en een vrouwspersoon, liepen letsels op. Vier slachtoffers zijn afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.  De kinderen, waaronder een baby van twee weken oud zijn met zware letsels opgenomen op de afdeling Intensive Care. De moeder is ter observatie opgenomen.

De bestuurder heeft eveneens letsels opgelopen. De materiële schade van het voertuig is aanzienlijk. Na zijn ontnuchtering zal hij worden voorgeleid.

Het ontzielde lichaam van Dinesh is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Dinesh staat de verkeersbarometer landelijk op 18.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.