18 jarige opgesloten  voor poging tot beroving van een mobiele telefoon

De 18-jarige Giorgio G. is op zondag 5 april aangehouden door de politie van het ressort Flora. Op die dag heeft hij gepoogd een manspersoon te beroven van diens mobiele telefoon in de Nickeriestraat.

De benadeelde verklaarde dat hij aan het sporten was in de Nckeriestraat waarbij hij zijn mobiele telefoon in zijn hand vast hield luisterend naar muziek. Plotseling werd  zijn  mobiele telefoon uit zijn hand getrokken door een bromfietser die hem van achteren had benaderd. Die bromfietser bleek naderhand Giorgio te zijn.

De mobiele telefoon viel op de weg waarbij het kijkscherm beschadigd raakte. Een politieambtenaar, die in de nabije omgeving was, ging Giorgio in zijn voertuig achterna en het gelukte de politieman om hem aan te houden.  Giorgio werd vervolgens overgebracht naar de politie van het bureau Flora. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld ter zake poging tot diefstal door middel van geweld

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.