18-jarige ingesloten voor seksueel misbruik; kompanen voortvluchtig

Een mevrouw deed op zondag 16 september aangifte op het politiebureau van het ressort Uitvlugt. Volgens verklaring van de aangeefster is haar 16-jarig nichtje S.W. op diezelfde dag door enkele jongens seksueel misbruikt. Naar haar zeggen vertoeft haar nichtje S.W. nauwelijks drie maanden in Suriname en besloot een middag wandeling te maken in de buurt. Tijdens haar wandeling werd zij door de jongens benaderd die haar op een bepaald moment naar een in aanbouw zijnde woning brachten. Op die plek is S.W. seksueel misbruikt. Een van de verdachten is de 18-jarige P.R. die bekend is bij het slachtoffer.
P.R. werd door zijn ouders naar het politiebureau gebracht toen zij begrepen dat hij één van de verdachten was. Na overleg met het Openbaar Ministerie is P.R. in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van zijn kompanen wordt gewerkt.

Jermain ingesloten voor verduistering
De 32-jarige Jermain M. is op maandag 17 september door de politie van Uitvlugt aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor verduistering van een voertuig.
De werkgever van Jermain deed in de eerste week van juli 2018 aangifte tegen hem. De aangever verklaarde dat Jermain een dienstauto van hem had geleend waarmee hij op het werk kwam. Een week daarna zag de werkgever Jermain niet meer op het werk verschijnen en liet hij ook niets meer van zich horen.
De wetsdienaren spoorden hem op en het gelukte hen Jermain na twee maanden op zijn woonadres aan de Kewalbansinghweg aan te houden.
Het voertuig is niet in rijdende staat terg gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.