17 jarige  dood geschoten

De 17- jarige Pawan Rampedarath is vanochtend, zaterdag 12 september, door een man dood geschoten op een woonadres te Tout Lui Faut in het district Wanica.

Volgens verklaring van de schutter zag hij iemand dichtbij een raam van zijn woning staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer op de persoon geschoten.  Die persoon bleek de 17 jarige Pawan Rampedarath te zijn. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer waarschijnlijk een liefdesrelatie had met de  dochter van de schutter. Rampedarath is in zijn buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden. In opdracht van het Openbaar Ministerie is zijn ontzielde lichaam, door de politie, in beslag genomen. In het belang van het onderzoek heeft de politie van het bureau Houttuin het jachtgeweer in beslag genomen. De schutter heeft een vergunning om dat geweer in zijn bezit te hebben. Nadere informatie volgt.

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.