18-jarige autobestuurder overleden bij verkeersongeval

De 18-jarige Darsham Sookhlall is op donderdag 20 oktober aan de Catharina Sophiaweg, na tegen een woning te zijn opgereden, overleden.

De politie van Saramacca deed na de melding van een verkeersongeval met  dodelijk afloop de plek aan. Daar aangekomen werd het levenloze lichaam van de tiener aangetroffen. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Darsham over voornoemde weg reed. Hij kwam van Groningen en ging naar Boskamp.  

Darshan die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, verloor door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. Hij raakte van de weg, kwam op de berm terecht en reed vervolgens in volle vaart tegen een woning op. De jongeman was vrijwel op slag dood.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Darshan die alleen in het voertuig reed, was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Het voertuig is onherstelbaar beschadigd. Het voorterras van de woning staat op instorten en de voorzijde is aanzienlijk beschadigd.  

Het ontzielde lichaam van Darsham is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met dit verkeersongeval staat de verkeersbarometer nu op 57.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.