17-jarige tiener voor mishandeling aangehouden en in verzekering gesteld

De verdachte K.A. (17) is op zaterdag 20 maart door de politie van Nieuw Nickerie aangehouden op verdenking van mishandeling.

De verdachte K.A. was op woensdag 17 maart samen met anderen waaronder het slachtoffer N. op een feest bij de buren. Op een gegeven moment besloot N. om samen met een man bier te gaan kopen.
De verdachte K.A. wilde ook mee en vertrok samen met de twee om het bier te gaan kopen. Bij aankomst op de locatie viel het K.A. op dat N. in plaats van bier, drugs kocht.

Hierdoor belde K.A. vervolgens met de jarige om hem op te halen, waarna hij met de jarige terugkeerde naar het feest. Op een bepaald moment werd hij door zijn oom benaderd die hem vroeg waar hij zolang was gebleven en of hij was gaan roken.

Er ontstond direct bij K.A. het vermoeden dat N. zijn oom had verteld dat hij drugs was gaan kopen, terwijl dat niet het geval was. Toen N. op vertrek stond naar huis, pakte K.A. een alcohol fles en sloeg N. hiermee op zijn hoofd. Door de slag liep N. een barst wond op en moest medisch worden behandeld.

De verdachte K.A. werd op zaterdag 20 maart door de politie van Nieuw Nickerie op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Hij heeft toegegeven het feit te hebben gepleegd.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de tiener K.A. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.