17-jarige rover door militair en burger aangehouden

De politie van het ressort Centrum kreeg op zondag 16 april de melding dat er een 17-jarige verdachte van een beroving was aangehouden in het Centrum.

Ter plaatse troffen de wetsdienaar het slachtoffer, een militair en de verdachte aan. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat het slachtoffer liep over de Burenstraat toen zij werd beroofd door twee manspersonen. Twee omstanders waarvan een van de militair is, die het gebeurde waarnamen, verleende hulp aan het slachtoffer. Het gelukte de militair om de 17-jarige Bryan E. aan te houden. Hij is samen met het slachtoffer overgedragen aan de politie van Ressort Centrum. De goederen van het slachtoffer zijn op de verdachte aangetroffen. Die zijn wederom afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de tweede verdachte wordt gewerkt. De zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.