17-jarige roof verdachte na 6 maanden aangehouden

De 17-jarige roofverdachte B.P. is op donderdag 6 juni 2024 in de buurt van Zorg Hoop door het Arrestatie Team (AT) aangehouden. Deze jeugdige verdachte heeft in de maand september 2023 samen met een kompaan aan de Licaniastraat te Floraproject een vrouw beroofd van haar mobiele telefoon. De twee verdachten die gezeten waren op een bromfiets reden na hun daad in volle vaart weg.
Na de aangifte werd het onderzoek van deze beroving overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo. Tijdens het onderzoek kwam de jeugdige verdachte in beeld en toen hij het door had dat hij door de politie werd opgespoord, week B.P. uit naar de Franse kant. De verdachte die dacht dat de kust veilig was, keerde onlangs terug naar Paramaribo. Hij werd echter door de politie gesignaleerd en na uitgewerkte informatie aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo. De telefoon van de benadeelde is inmiddels verkocht en is de opbrengst tussen de twee verdachten. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt. Vermeld dient te worden dat de verdachte B.P. het vorig jaar ook een beroving heeft gepleegd in het district Nickerie.
De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.