16-jarige verdachte ingesloten voor diefstal middels braak; kompaan en heler voortvluchtig

De politie van het bureau Rijsdijk heeft de 16 jarige verdachte G.M. op woensdag 21 februari 2024 in verzekering gesteld ter zake diefstal.

G.M. wordt ervan verdacht op dinsdag 20 februari 2024 samen met zijn 18-jarige kompaan P.T. een inbraak te hebben gepleegd in een woning aan de Snelweg in het ressort Rijsdijk. De verdachten gingen ervandoor met huishoudelijke apparaten, een mobiele telefoon, voeding en een bedrag in SRD. Het gelukte de bewoner K.G. de verdachte G.M. staande te houden en vervolgens over te dragen aan de politie van het voornoemde bureau. Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat G.M. de gestolen goederen aan ene F. heeft verkocht en de opbrengst heeft verdeeld met zijn kompaan P.T. Aan de opsporing en aanhouding van de twee voortvluchtigen wordt gewerkt. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.M. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.