16 jarige scholiere beroofd van mobiele telefoon; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Latour heeft op vrijdag 4 augustus 2023 de 16-jarige S.R. op een adres aan de Aliweg opgespoord en aangehouden, nadat hij eerder op die dag de 16 jarige scholier D.B. van haar mobiele telefoon had beroofd.

De benadeelde rende het voormelde politiebureau binnen en deed aangifte van de beroving.
Naar zeggen van de scholiere kwam zij uit de Mastklimmenstraat en ging in de richting van de Indira Gandhiweg toen ter hoogte van het politiebureau haar telefoon uit haar rechter broekzak werd weg genomen. Na de daad rende de verdachte in de richting van de Eykmanstraat. Op aanwijzingen van de aangeefster stelden de wetsdienaren in het ressort Latour een zoekactie in. De verdachte werd in de Aliweg door de politieambtenaren gesignaleerd en aangehouden. Bij een veiligheidsfouillering werd in de broekzak van de verdachte het mobiele telefoontoestel aangetroffen en in beslag genomen. Hierna werd S.R. ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De benadeelde kon snel weer over haar goed beschikken.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.R. door de politie in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het Jeugd Doorgangshuis te Opa Doelie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.