16 jarige jonge vrouw die verboden spullen het cellenhuis in wilde smokkelen in de kraag gevat

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft in de vroege ochtend van zaterdag 5 augustus 2023, de 16-jarige verdachte M.G. achter het cellenhuis van voormelde politiebureau aangehouden.


De jonge vrouw poogde op die bewuste dag een hoeveelheid drugs, alcohol en een telefoon het cellenhuis binnen te smokkelen. M.G begaf zich met een taxi op het terrein van het politiebureau, stapte uit en plaatste de verboden spullen in een door de arrestanten klaargezette tas. Deze tas was via een opening bij de badkamer van het cellenhuis middels een touw aan de buitenkant van het gebouw naar beneden gebracht. Hierna stapte zij weer in om weg te rijden, maar een alerte dienstdoende politieman die de smokkelhandeling zag, kon dit voorkomen. Hij sloeg gelijk alarm, waardoor de taxichauffeur K.G. (23) en de verdachte M.G. door de andere wetsdienaren werden staande gehouden. De tas met drugs, de flessen alcohol en de telefoon konden nog optijd worden vastgegrepen. Dit terwijl de arrestanten het reeds in het cellenhuis trokken.


Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de toen reeds aagehouden verdachte M.G. in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl de taxichauffeur na verhoor door de politie is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.