16-jarige J.T. ingesloten voor verduistering

J.T. en een vriend reageerden op een bericht van iemand die via de sociale media een zaktelefoon terverkoop aanbood. J.T., en zijn kompaan maakten een “fake account “ waarna zij via dat “account” een afspraak met de verkoper maakten om elkaar te ontmoeten op een bepaalde plek om de zaktelefoon te bezichtigen en eventueel te kopen.

Op de afgesproken plaats overhandigde de verkoper de zaktelefoon aan J.T. ter bezichtiging. Toen J.T. de zaktelefoon in handen had maakten hij en zijn kompaan zich uit de voeten. De verkoper en omstanders gingen J.T. en diens kompaan achterna het gelukte hun om J.T. aan te houden. Zijn kompaan zag kans weg te komen.

J.T. werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven, alwaar hij werd voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de J.T. voor verduistering opgesloten. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt. De zaktelefoon is in het bezit van J.T. aangetroffen en is terug gegeven aan de eigenaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.