16-jarige bromfietser omgekomen in het verkeer

De 16-jarige Sarwan Bhagwandin alias Ram is op zondag 13 januari omgekomen in het verkeer.  Uit het voorlopig politie onderzoek is komen vast te staan dat het verkeerslachtoffer Sarwan en zijn tweeling broer op  hun bromfietsen over de Mopentiboweg reden.

Sarwan reed achter zijn broer die op een gegeven moment een voorrijder inhaalde.   Sarwan pleegde dezelfde manoeuvre maar kwam daarbij vermoedelijk te vallen van zijn bromfiets en belandde op de rijhelft van zijn tegenligger. Op dat moment kwam een auto aangereden die in botsing kwam met het slachtoffer. De bromfietser raakte zodanig gewond en liet ter plaatse het leven.

Het vermoeden bestaat dat Sarwan en zijn broer  aan het “straat racen” waren.

De autobestuurder, die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, is na verhoor heengezonden. De autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het ontzielde lichaam van Sarwan Bhagwandin  is voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van de bromfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 2.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.