16-jarige aangehouden voor beroving

Wetsdienaren van de Bikersunit Paramaribo hebben op maandag 6 februari de 16-jarige Revelilio B. aangehouden voor diefstal met geweldpleging.
In de middaguren van 6 februari is een zwangere vrouwspersoon beroofd geworden van haar tas door een manspersoon gezeten op een rijwiel aan het Neumanpad. Al rijdend rukte hij de tas weg, en reed weg in de richting van de Jodenbreestraat.
Het slachtoffer werd bijgestaan door omstanders die de politie inschakelden. Aan de Bikers verklaarde zij een geldsbedrag en haar persoonlijke documenten in de tas te hebben. Het gebied werd door de Bikers afgezet zonder het gewenste resultaat.
Na ongeveer 45 min, werd tijdens surveillance aan de Wagenwegstraat in de omgeving van een verlaten gebouw een marihuanageur waargenomen. De Bikers begaven zich naar de locatie. Aldaar werd een 16 jarige jongeman staande gehouden met een Stickie gelijkende op marihuana. In zijn omgeving hebben zij een rijwiel aangetroffen en een zwarte jas. Bij hen rees sterk het vermoeden dat het om de man ging die de vrouw beroofd heeft. Hij werd overgebracht naar het bureau Keizerstraat alwaar de aangifte van het slachtoffer was opgenomen. Hij werd positief herkend door het slachtoffer. Hij is aangehouden ter zake diefstal middels geweldpleging.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.