15-jarige omgekomen bij verkeersongeval te Welgedacht

De 15-jarige Sharwesh Khedoe is in de vroege ochtend van zondag 01 december omgekomen bij  een verkeersongeval aan de Welgedacht-C weg ter hoogte van de Molhoopweg.

De politie van het bureau Santoboma kreeg op de dag voornoemd de melding van het Command Center dat een auto over de kop sloeg en in de goot is beland. De Wetsdienaren die ter plaatse gingen voor onderzoek, troffen daadwerkelijk een wit gelakt personenauto in de goot aan.

De wetsdienaren hebben een onderzoek in de goot die dicht begroeid is ingesteld, echter troffen zij niemand aan. Het voertuig werd vervolgens met een takelwagen uit de goot gehaald. Na een hele tijd te hebben gezocht, kregen de wetsdienaren hulp van een graafmachinist. Bij die gelegenheid werd het lijk van de jeugdige geborgen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de jeugdige zonder toestemming en medeweten van zijn ouders met het voertuig over straat is geweest. Volgens verklaring van getuigen hebben zij op het moment de jongen wegreed de gierende banden gehoord. De jongen heeft vermoedelijk door zijn rijgedrag controle over de besturing van het voertuig verloren, met het noodlottig gevolg.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk van de 15-jarige is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.