15-jarige loopt schotverwonding op

De politie van het bureau Latour kreeg op zondagmiddag 22 september de melding dat een schietincident had plaats gevonden bij een winkelpand in hun verzorgingsgebied.
Politieambtenaren gingen ter plaatse voor onderzoek en troffen de 15-jarige D.S. aan met een schotverwonding aan zijn rechteronderbeen. D.S. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp.
Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat D.S. zich in de winkel bevond. De winkelier vond D.S. verdacht doen en joeg hem uit de winkel. Buiten de winkel haalde D.S. een mes te voorschijn waarmee hij de winkelier bedreigde. De winkelier op zijn beurt haalde zijn vuist vuurwapen tevoorschijn en loste daarmee een schot op de stenenvloer in de beurt van D.S. De kogel of een deel daarvan ketste af tegen de vloer en kwam in de rechteronderbeen van D.S. terecht
Het vuistvuurwapen, dat de winkelier legaal onder zich heeft, is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Hangende het onderzoek is de 45-jarige winkelier in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.