15-jarig meisje vermoedelijk na mishandeling overleden; verdachte aangehouden

De 15-jarige K.B. is in de middag van vrijdag 28 juli 2023 na vermoedelijk te zijn mishandeld door de 32-jarige R.M. in een pension aan de Chatterpalweg in het ressort Livorno, bij aankomst op de Spoed Eisende Hulp (SEH) komen te overlijden.

R.M. deed het politiebureau Livorno op die bewuste middag aan en vroeg de wetsdienaren naar assistentie, waarbij hij aangaf dat zijn 15-jarige dochter een verwonding aan haar been had opgelopen in bovengenoemde pension en hij niet langer op de ambulance kon wachten. Onder begeleiding van de politie van voormeld bureau werd het slachtoffer voor medische hulp afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar zij bij aankomst het leven heeft gelaten.
Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) hangende het onderzoek door de politie ter obductie in beslag genomen.

De 32-jarige R.M. is als verdachte aangemerkt en door de politie in de boeien geslagen. Hierna is hij ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Na overleg met het O.M. is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.