15-jarig meisje overleden in een appartement te Moengo

De politie van het bureau Moengo kreeg op dinsdagmorgen 18 augustus een melding dat een 15-jarig meisje overleden was in een appartement. De politie koerste derwaarts voor onderzoek en trof het ontzielde lichaam van het meisje in een kamer van het appartement aan.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat het meisje en haar 17-jarige vriend voor vertier in het appartement waren. Volgens verklaring van haar vriend voelde het meisje zich plotseling onwel en kwam kort daarna te overlijden. Het lijk vertoonde geen sporen van geweld. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam door de politie in beslag genomen voor obductie. De 17-jarige jongen is na overleg met het Openbaar Ministerie heen gezonden na bij proces-verbaal te zijn verhoort. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Recherche Regio Oost van de politie. Er zullen bestuurlijke maatregelen getroffen worden tegen de eigenaar van het appartementencomplex.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.