14 pakken marihuana in beslag genomen; daders ingesloten

De politie van het ressort Calcutta heeft op dinsdag 12 november twee verdachten aangehouden terzake overtreding van de Wet Verdovende middelen. Na verkregen tip dat een personenauto zich bevond ter hoogte van het ressort Calcutta met daarin verdovende middelen, werd door de politie de verkeerscontrole opgevoerd in de omgeving.
De auto met de chauffeur en een mede inzittende kon staande worden gehouden in het ressort Jarikaba na een achtervolging. Tijdens de controle van het voertuig stuitte de politie op 14 pakken marihuana, gewikkeld in zwarte zakken. Het betreft de 37-jarige autobestuurder Delano B. en de 39-jarige passagier Telly M. die op weg waren naar het westen van Suriname.
De verdachten zijn gelijk aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld. Het voertuig en de marihuana zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. De verdachten en de drugs zijn overgedragen aan Narcotica Brigade.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.