17-jarige meisje seksueel misbruikt; politie Jeugdzaken houdt verdachte aan

De politie van de afdeling Jeugdzaken heeft in de middag van donderdag 8 juli na ingespeeld te hebben op een gepubliceerd mediabericht, de 47-jarige Glenn S. aangehouden.
Glenn wordt ervan verdacht in de morgenuren van diezelfde dag de 17-jarige scholier H.M. onder bedreiging van een scherp voorwerp seksueel te hebben misbruikt. Het meisje dat op weg was naar school, kreeg vanuit de Kewalbansinghweg een lift van de bij haar onbekende autobestuurder. De 47-jarige man nam een andere route en bracht haar naar een afgelegen plek in het werkressort van de politie van Santo Boma. Aldaar werd het 17-jarig kind onder bedreiging van een scherpvoorwerp seksueel misbruikt.
Na de daad zette Glenn het slachtoffer in de nabije omgeving van de school af. Door tussenkomst van schoolleiding werd de politie van Santo Boma ingeschakeld. Het meisje werd voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De verdachte Glenn kwam in beeld bij het ingesteld onderzoek door de politie van Jeugdzaken. Door het veiliggesteld beeldmateriaal kwamen de wetsdienaren de verdachte op het spoor en sloegen hem te Sophia’s Lust in de boeien.
Glenn ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.