Suribetkoper aangehouden voor poging zware mishandeling

De 25-jarige Mario L. is op zaterdag 30 januari aangehouden door de politie van Lelydorp.

De politie kreeg de melding van een mishandeling in een winkelzaak in het ressort. Bij aankomst ter plekke werden de slachtoffers en de verdachte aangetroffen.

Uit het onderzoek bleek dat Mario de winkelzaak binnentrad voor het kopen van Suribetloten. De koper had het gevoel te zullen winnen, dus haastte hij zich voordat de winkel sloot. Hij vroeg de winkelier die achter de kassa zat hem de loten te verkopen. Op een bepaald moment vond Mario dat de verkoper hem niet wilde helpen, aangezien het te lang duurde. Wat hij niet wist, is dat er een internetprobleem was waardoor het computersysteem niet goed werkte. Hij ging vervolgens te keer met de winkelier en ontstond er een woordenwisseling tussen de mannen.

Op een bepaald moment stootte de verhitte koper de winkelier omver. Een tweede winkelier die dit zag, rende naar achteren om de politie te gaan bellen. Mario rende achter de tweede winkelier en bracht hem enkele klappen toe. Een derde man kwam erbij en zette hem buiten de zaak.

Op dat moment was een chinese vrouw bezig te zwabberen. Mario pakte de zwabber uit haar hand en sloeg de eerste winkelier daarmee op zijn hoofd. De man liep een barst verwonding op het hoofd op. Mario rende weer de winkel in, pakte een doos Moore sap die op de toonbank was en gooide het op een winkelierster die plaats had genomen achter de  kassa.

Uiteindelijk heeft Mario de Suribet loten niet kunnen kopen en werd door de ingeschakelde politie aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de suribetkoper in verzekering gesteld.   

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.