11-jarige voetganger na aanrijding overleden in ziekenhuis

De 11-jarige Rosinio Djantana is in de vroege ochtend van donderdag 5 juli in het ziekenhuis overleden.
Rosinio is op zaterdag 30 juni door een auto aan de Meursweg aangereden. De autobestuurder reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.
Het slachtoffertje liep samen met een familielid aan de linkerzijde van de langs de weg lopende berm toen hij werd aangereden. Met een zware verwonding aan het hoofd werd het jongetje per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij in de vroege ochtend van 5 juli is overleden.
De doorrijder werd tijdens het onderzoek van de politie van Rijsdijk na een tip op zijn werkplek aangehouden en overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de bestuurder in verzekering gesteld, omdat hij het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet en vermoedelijk onder invloed heeft deelgenomen aan het verkeer.
De verkeersbarometer staat met het overlijden van Rosinio landelijk op 36.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.