11-jarige jongen overreden door vrachtwagen

De 11-jarige voetganger Quincy Moeljoredjo is in de avond van dinsdag 9 november overreden door een vrachtwagen op de weg naar Coppename kilometer 97 in het district Coronie. Het verkeersslachtoffer was op slag dood.
Na verkregen melding van het Command Center koersten de wetsdienaren van het politiebureau Coronie naar de locatie voor het instellen van een onderzoek. Daar aangekomen troffen zij het slachtoffer met zware verwondingen op de weg aan. Quincy vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood van de voetganger officieel vast. Het ontzielde lichaam Quincy is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.
Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat Quincy en de 14-jarige J.A. kort voor het ongeval ter hoogte van Quincy zijn woning uit het vrachtvoertuig waren uitgestapt. Op hetzelfde moment werden beide jongens aangevallen door een hond. Om zich in veiligheid te brengen, kroop de 11-jarige jongen onder het vrachtvoertuig, waar hij zich schuilhield voor de agressieve hond. De 38-jarige truckbestuurder R.K. reed vervolgens op, waarna hij over Quincy reed.
De chauffeur die niet door had dat hij de jongen had overreden, reed door in de richting van de Coppenamebrug en werd telefonisch in kennis gesteld van het ongeval. De truckbestuurder keerde direct terug naar de plek des onheils en trof het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer aan.
Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingevorderd. Het vrachtvoertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.