Zware verkeersongeval aan de kwatta weg.

Bij een zware aanrijding op de Kwattaweg raakte de 22-jarige autobestuurder Daniel P. zwaar gewond.

De politie van Derde Rijweg werd via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor een aanrijding met zware persoonlijke ongelukken aan de Kwattaweg. Bij aankomst werd Daniel, P. zwaar gewond in zijn personenauto aangetroffen. Onderzoek wees uit dat Daniel over de Kwattaweg reed. Hij kwam vanuit het stadscentrum richting de Vierde Rijweg. Ter hoogte van Rubinmarkt was er een ander voertuig in een inrit geparkeerd. De bestuurder van dat voertuig, de 22-jarige Dipak K. reed de Kwattaweg op zonder rekening te houden met het overig verkeer op die weg. Om een botsing te voorkomen week Daniel uit en reed tegen een winkelpand op.

Daniel was niet aanspreekbaar en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH). Hij is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Beide bestuurders die, in het bezit zijn van een rijbewijs, hebben onder invloed van alcohol deelgenomen aan het verkeer. Hun rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.

Dipak, die als veroorzaker van het verkeersongeval is aangemerkt, is ter ontnuchtering en voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Nadat Dipak weer nuchter was werd hij voorgeleid en in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.