Zwangere vrouw aangereden door dronken autobestuurder

De politie van het bureau Santo Boma kreeg op dinsdag 29 april omstreeks tien over zeven in de avond, de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger waarbij de autobestuurder door reed.
Volgens verklaring van een ooggetuige liep zij, samen met haar 30-jarige zwagerin I.G. over de Santopolderweg. Dat zij bij die gelegenheid achter elkaar liepen. Voorts dat een witgelakte voertuig hun tegemoet reed en dat die auto I.G. aanreed. De auto bestuurder stopte niet maar reed gewoon door.
Een andere autobestuurder ging de doorrijder achterna en in coördinatie met de politie van Santo Boma is het gelukt om de 29-jarige doorrijder Aniel,K. staande te houden. Aniel bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en was onder invloed van alcohol.

De zwangere I.G. heeft een kniefractuur opgelopen en is in het ziekenhuis opgenomen. Aniel,K. is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. De auto, waarin hij reed, is hangende het onderzoek in beslag genomen. Het voertuig is niet verzekert. Deze zaak is door de politie van Santo Boma, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de verkeersunit Wanica.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.