Zoon maakt plezierritje met passagiersbus vader

De politie van het politiebureau Flora kreeg op donderdag 16 juni telefonische melding van een aangever dat zijn zoon was weggereden met zijn passagiersbus. De man had het voertuig in de buurt van het Academisch Ziekenhuis geparkeerd  toen hij merkte dat zijn zoon op een onbewaakt moment met de bus wegreed.

Er zaten op dat moment geen passagiers in die bus. Hij had zijn contactsleutel in het voertuig achtergelaten. Uit vrees dat de man die niet in het bezit is van een rijbewijs een aanrijding zou veroorzaken schakelde de vader de politie in. 

De politie van Flora liet via de Centrale Meldkamer een algemene oproep doen aan de verschillende eenheden op het veld.

Terwijl de politie bezig was met het onderzoek, belde de benadeelde terug naar het politiebureau  Flora om door te geven dat het voertuig terecht was. Volgens de benadeelde trof hij de bus op de berm aan de H.D. Benjaminstraat aan. 

De vader heeft geen aangifte gedaan tegen zijn zoon van wie hij beweert dat hij onder behandeling is van een psychiater.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.