Zes verdachten aangehouden in “Drugsholtes”

De afdeling Narcotica Brigade heeft op maandag 10 en donderdag 13 september op drie locaties, die bekend staan als “drugsholten” in Paramaribo, invallen gepleegd.
In totaal zijn zes drugsverdachten aangehouden. Allen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Bij de 52-jarige Dennis C. is een hoeveelheid yami en een geldbedrag in beslag genomen. De verdachte heeft verklaard reeds drie jaren bezig te zijn met het verhandelen van drugs.
Op de 29-jarige Sampien D. zijn 5 XTC tabletten aangetroffen. Volgens zijn verklaring neemt hij ze voor eigen gebruik mee en een deel daarvan zou hij doorverkopen aan vrienden.
De 19-jarige Denzil M. de 38-jarige Carlos S. de 37-jarige Anthony P. en 39-jarige Marcel,P. zijn op het woonadres van Marcel, P. aangehouden. In het voertuig van één van deze verdachte alsook in de woning van Marcel is hasj en cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.